ДИТЯЧІ ВЕЧІРКИ ВІД «ФАБРИКИ ЧУДЕС» | Чудопростір/Світ дитячих розваг/

Перевірка балансу

Перевірити БАЛАНС

ДИТЯЧІ ВЕЧІРКИ ВІД «ФАБРИКИ ЧУДЕС»

Щоп’ятниці компанії «Фабрика Чудес» і «Фабрика Чудес Party», партнери банку бонусів «Чудопростір», проводять чудові тематичні вечірки з різними тематиками. Цієї п’ятниці діти відправляться в минуле разом з войовничою індіанською принцесою Покахонтас, врятувати Галактику з героями фільму «Зоряні війни», відшукати скарб з веселими піратами, розібратися з не примирними кланами мафіозі і багато іншого. Під час вечірок буде дуже багато рухливих ігор і цікавих завдань. Діти в тематичних костюмах, відповідно тематиці свята, отримують подарунки. Доповнити образ Вашого малюка допоможе наш чудовий аквагрим.

Вечірки проходять за адресою: ТРЦ «Магелан», проспект Академіка Глушкова 13-Б, «Піратський острів Фабрики Чудес», з 18.00 до 20.00.

Нагадуємо, що відкривши рахунок в банку бонусів «Чудопростір» розваги стають ще доступнішими! Для власників бонусного рахунку діють спеціальні умови у всіх компаній-партнерів банку «Чудопростір».

Більш детально про правила бонусної програми Банк «Чудопростір» читайте на нашій сторінці сайту: http://chudoprostir.com.ua/ru/pravila/