ПОДАРУНКИ ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ | Чудопростір/Світ дитячих розваг/

Перевірка балансу

Перевірити БАЛАНС

ПОДАРУНКИ ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Виховуючи дітей, батьки беруть на себе велику відповідальність. Батьки вчать своїх дітей, розвивають їх здібності, допомагають дітям духовно і, звичайно ж, захищають і оберігають їх від будь-яких негараздів. З «Фабрикою Чудес», компанією-партнером «Чудопростір», це зробити на багато легше! Компанія «Фабрика Чудес» несе в дитячий світ не тільки свято і казку, яких зараз так не вистачає, а й робить свої проекти цікавими, які сприяють всебічному розвитку дітей. Один маленький крок до цього – спільна акція до Дня захисту дітей разом з ТРЦ «Піраміда» і бонусної програмою «Чудопростір».

site-банер-акция-title

Кожен юний відвідувач ТРЦ «Піраміда» 01.06.2015 з 14.00 до 18.00, отримує ефчікі – це дитячі гроші на розваги і веселощі. Витратити ефчікі можна в будні дні на атракціонах «Фабрики Чудес» за адресою м.Київ, вул. Олександра Мишуги, 4. Діти отримують 5 ефчіків, що еквівалентно 5 гривням і оплачують ними розваги, додавши їх до суми послуги «Фабрики Чудес». В рамках акції ефчікі не сумуються. Використання грошей не обмежено в часі.

Більш детально про правила бонусної програми Банк «Чудопростір» читайте на нашій сторінці сайту: chudoprostir.com.ua/pravila/