Інтернет-магазин дитячого одягу «Mini-Moda» | Чудопростір/Світ дитячих розваг/

Перевірка балансу

Перевірити БАЛАНС

Інтернет-магазин дитячого одягу «Mini-Moda»

Бонусна програма Банк «Чудопростір» представляє вашій увазі компанію – партнера інтернет-магазин дитячого одягу «Mini-Moda»! Тепер учасники програми, у яких відкрито рахунок у банку «Чудопростір» можуть як заробляти, так і витрачати ефчікі (бонусні гроші) у нашого чудового партнера – компанії «Mini-Moda».


briefcase-48 Назва компаніі: Інтернет-магазин дитячого одягу «Mini-Moda»
automatic-48 Основний вид діяльності: продаж дитячого одягу.
portrait_mode-48 Цільова аудиторія: діти віком від 1 до 7 років.
google Місце знаходження: м. Київ, пр. Героїв Сталінграду, 54 (складське приміщення)
clock-48 Графік роботи: з 9-00 до 18-00 (по буднях), з 10-00 до 15-00 (сб.,нд.)
synchronize-48 Сайт компанії: mini-moda.in.ua
Heart Відсоток «ефчіків» (бонусних грошей), які учасник бонусної програми може витратити у компанії-партнера на послугу або товар:

• При купівлі дитячого одягу, компанія «Mini-Moda» надає можливість учасникам бонусної програми “Чудопостір”, сплатити «ефчіками» 10% від вартості обраного товару на сайті (окрім акційних пропозицій)


Наш новий партнер, компанія «Mini-Moda» розповість трохи про себе!

Інтернет-магазин дитячого одягу «Mini-Moda» у своєму асортименті представляє якісний дитячий одяг для дітей у віці від 1 року до 7 років.

Завдяки різноманітності моделей дитячого одягу, зокрема дитячих костюмів і суконь, нам, інтернет-магазину «Mini-Moda» дуже легко догодити найвибагливішим маленьким модникам та модницям.
В асортименті представлені спортивні костюми, як для хлопчиків так і для дівчаток, різноманітного крою і кольору, різної сезонної спрямованості. І звичайно ж, знаючи, як важливі будь-які святкові події та заходи у житті наших маленьких клієнтів, у нашому асортименті ми передбачили і класичні костюми для юних джентльменів, а так само, чарівні, яскраві і елегантні сукні для юних леді.

Дитячий одяг, представлений в інтернет-магазині «Mini-Moda» відрізняється яскравістю, неповторним, модним стилем, і звичайно ж, якістю запропонованих товарів, оскільки основною і важливою складовою в матеріалах всіх моделей дитячого одягу переважно є бавовна. Ніхто не залишиться байдужим при вигляді оригінальних, модних моделей.

Ну а наші лояльні ціни, обслуговування і оперативна доставка приємно Вас здивують!

79613