Компания «Чудо Party» | Чудопростір/Світ дитячих розваг/

Перевірка балансу

Проверить БАЛАНС

Компания «Чудо Party»

ChudoParty Logo

Бонусна програма Банк «Чудопростір» представляє вашій увазі компанію — партнера «Чудо Party»! Тепер учасники програми у яких відкрито рахунок в банку «Чудопростір» можуть як заробляти так і витрачати ефчікі (бонусні гроші) у нашого запального партнера, компанії «Чудо Party».


briefcase-48 Назва компанії:  «Чудо Party»
automatic-48Основний вид діяльності:
 Організація дитячих свят, тематичних вечірок, квестів, виїзні атракціони.
portrait_mode-48 Цільова аудиторія: діти від 2 до 14 років
google Місце знаходження:
 м. Київ, пр. Академіка Глушкова, 13-Б, ТРЦ «Магелан», 3 поверх
clock-48 Графік роботи: з 10.00 до 22.00, 7 днів на тиждень.
call_transfer-48 Замовлення дитячих свят:
+38(067)4665664
synchronize-48 Сайт компанії: chudoparty.com
Heart Відсоток «ефчіків» (бонусних грошей), які учасник бонусної програми може витратити у компанії-партнера на послугу або товар:


Наш новий партнер, компанія «Чудо Party»  розповість трохи про себе!

«Чудо Party» — організує і проведе будь-яке дитяче свято, тематичну вечірку або креативний квест! Ми — компанія веселих і кмітливих, працюємо, щоб робити для Вас свято. Будь-які розваги, атракціони, веселі аніматори, смачна святкова їжа доступні з нами! Наша команда зробить ВСЕ для веселощів, радості і задоволення Ваших гостей!

Місія «Чудо Party» робити цей світ більш святковим та веселим! Наш основний показник якості — дитячі посмішки, сміх, радість і ми хочемо подарувати їх і Вам!

Веселі аніматори — професіонали у своїй справі, вони не тільки майстри перевтілень, але і гуру святкового настрою! Знайдуть підхід до будь-якої дитини і не залишать байдужими дорослу аудиторію гостей.

Безліч різноманітних костюмів і реквізиту для свята перенесуть Вашу вечірку в задумані час і місце подій, а атмосфера на святі змусить навіть дорослого гостя поринути у світ розваг і задоволення. Перевтілитися гостям допоможе аквагрим від наших ведучих!

Виїзні атракціони — це атрибути веселощів. Зроблять незабутнім будь-яке свято: батути з різноманітною тематикою, «Смішарики», «рибалочка», солодка вата і багато чого іншого не тільки здивують Ваших гостей, а й зроблять незабутнім свято!

Досвідчені організатори допоможуть Вам підібрати будь-яку тематику під Ваше свято. Підберемо для Вас потрібного аніматора, костюми, розваги, ігри та частування! У нас індивідуальний підхід до кожного заходу!